Recenzie "Nu te împiedica de mine, te implor" de Georgiana Vâju

     În sfârșit am ajuns la o carte pe care o ador. E una dintre cărțile scrise cu multă pasiune şi talent.

     Autor: Georgiana Vâju
     Număr pagini: 202
     Editura: Quantum

                                   Descriere:

     O relație pasionala, ce o consumă şi o intoxică, dar de care a căpătat o dependență periculoasă, o aduce pe Ana în pragul confuziei.
     Dându-şi seama că derapează, se internează de bunavoie într-un sanatoriu pentru a-şi trata suferințele sufletului.
     Aici îl cunoaște pe Iv, medicul ei curant…

                                 Părerea mea:

     Am citit această carte în 2 zile şi pot să zic că mi-a plăcut enorm de mult. Chiar o ador. Prima dată când am auzit de ea mă gândeam că cine ştie ce carte e asta. Atunci când şi-a luat-o vecina mea, i-am zis să mi-o împrumute şi mie, şi chiar nu mă aşteptam să imi placă. Sper ca in viitorul apropiat să o pot cumpăra pentru mine.
     Recomand această carte, pe lângă că e foarte bine scrisă, sunt multe lecții de viața şi multe citate foarte frumoase. Dacă vă place psihologia, eu zic să vă cumpărați această carte fiindcă descrie foarte bine anumite stări prin care trece Ana.
      Nu vă gândiți că este o relație tipică adolescenților, în care ea de 16-17 ani suferă fiindcă a lăsat-o iubitul sau ceva de genu. Este o carte minunata pe care o ador din toată inima şi care merită să fie citită şi cumpărată de cât mai multă lume.
      Sper că v-am convins cu această recenzie. Mai ales că în perioada aceasta este Black Friday de vară pe Elefant.ro, eu zic să vă grăbiți şi să cumpărați cartea.
     Abia aştept să apară volumul 2, din câte am înțeles o să apară cât de curând.
      Spor la cumpărături. ;)
     Mulțumesc vecinei mele pentru poză.

Comentarii

Postări populare