Cărți care vor apărea la editura Celestium


     Bun găsit tuturor și mă bucur enorm de mult că sunteți în număr cât mai mare pe acest blog. De această dată nu am venit cu o recenzie, dar am pregătit o nouă postare interesantă. După cum unii dintre voi probabil știți, editura Celestium a fost închisă o perioadă iar acum a revenir cu forțe proaspete și am de gând să vă arăt două dintre primele cârți care vor apărea la începutul lunii mai.

     Prima carte se numește "Râzboi în doi" și este scrisă de Mirela B. Florentina. Mai jos aveți descrierea:
     "Abygail Smith crede că  știe exact ce își dorește de la viață . Însă, după o petrecere la care merge însoțită de cea mai bună prietenă, lumea ei perfectă este zguduită din temelii.
Dylan Turner obține întodeauna ce vrea. Sexy si provocator, băiatul o face să simtă dragostea și pasiunea, dar îi face cunoștință și cu durerea și suferința. Deși diferiți, pe cei doi îi leagă ceva: haosul din suflete.  Povestea lor este condimentată cu certuri, întâlniri romantice şi despărţiri dureroase. Niciunul nu știe ce vrea, dar ambii își doresc totul."



     Cartea o puteți precomanda de aici.

     Altă carte care este interesantă și mi-ar plăcea să o citesc este "Lacrimi de înger" de Ioana Dumitrăchescu. Descrierea o aveți mai jos:
     " Alexandra visează într-o noapte un băiat de care se îndrăgostește. A doua zi îl așteaptă pe aceeași bancă din vis iar el apare. Relația lor începe. Trecutul însă o bântuie și nu există moment care să nu-i amintească de băiatul ce i-a frânt inima. După un timp, acesta dispare. Din prea multe emoții și după o ceartă groaznică, tânăra și Florin își iau rămas bun. 
     Singura întrebare care o macină pe Alexandra este: unde a dispărut Cristian? Se va mai întoarce vreodată? Pleacă în cautarea lui trecând prin momente ce o învață că dragostea are mai multe fețe și personalități.  
     Ce mai rămâne de făcut este să își dea seama că nimeni nu e ceea ce pare și pe un om poți să nu-l cunoști niciodată cu adevărat. 
     Ai grijă în cine îți pui încrederea, s-ar putea ca acela să te omoare! 
     O dramă psihologică ce te va duce pe culmile disperării, îți va pune nenumărate întrebări și te va sfârși în lacrimi."



     Cartea poate să fie precomandată de aici.

     Ambele cărți îmi fac cu ochiul și abia aștept să le citesc cât de curând. Eu zic să le comandați pentru că merită.

Comentarii

Postări populare